-20

Promotie valabila pana la 1 august!

Comanda acum unul dintre serviciile noastre si beneficiezi de o reducere de 20%!!!
Aplica acum!
Inapoi la servicii
Selectati pentru ce serviciu aveti nevoie de informatii suplimentare

Website de prezentare
Cere info!
Magazin online
Cere info!
Redesign website
Cere info!
Implementare responsive
Cere info!
Publicitare
Cere info!
Cere Informatii
Cere Informatii

Magazin online

Ce este un magazin online?

website magazin online

Magazinul online reprezinta cel mai mare avantaj al intreprinderilor de comert. O platforma de comert online scuteste un procent major de cheltuieli in comparatie cu un magazin fizic si tot odata ofera avantaj si potentialilor cumparatori, avand posibilitatea sa cumpere lucrurile dorite printr-un simplu click, care intr-un final se transforma tot in avantajul magazinelor online.

Functiile de baza al unei platforme de comert sunt:

posibilitatea de a adauga produse noi, de a edita sau sterge produse curente

posibilitatea de a selecta imagini reprezentative, descrierea, si dupa caz material/marime/culoare/etc. ale produselor

posibilitatea de a primii comenzi in functie de produsele selectate de clienti cu toate informatiile aferente destinatarului

Detalii si tarife

Magazinele online vor fi concepute pe platforma Open Cart. Este o plaforma stabila, usor de utilizat si contine multe functionalitati vitale unui magazin online.

Pe langa functiile de baza prezentate mai sus, exista o multitudine de module pentru o experienta mult mai vasta a vizitatorilor in privinta produselor adaugate pe site.

Pretul unui site de prezentare basic porneste de la 3000 lei

Pretul este prezentat ca informatie sugestiva. Avem multe solutii pentru site-uri de succes cat si solutia personalizata, perfecta pentru tine! Scrie-ne detalii despre proiectul tau si vom gasi solutia potrivita pentru tine la cel mai bun pret!

website platforma shop

Statistici despre traficul de pe site

Cu ajutorul serviciului Google, si anume Google Analytics, iti punem la dispozitie o campanie de statistici si gestionare a traficului aflat pe site-ul tau.

Cu ajutorul acestei campanii vei sti cati vizitatori au accesat site-ul tau, din ce tara, din ce oras, cu ce browser, pana la detalii precum rezolutia telefonului de pe care ti-a accesat site-ul sau ce retea folosesc.

website statistici

Scrie-ne despre proiectul tau


sugestii?

Important de specificat:

- domeniul de activitate

- daca detii sau nu un logo al companiei

- ce servicii/produse prezinti pe site

- care este publicul tau tinta


FAQ's - Magazin online

Domeniul si hosting-ul intra in pret?

Preturile sunt stabilite exclusiv pentru serviciile prestate de noi. In functie de necesitatea website-ului tau, vom gasi cel mai bun pachet de hosting la preturi bune si de calitate

De unde achizitionez un domeniu si hosting?

Suntem in colaborare cu o firma de data center internationala. Va recomandam achizitionarea ambelor servicii de la ei. Nu exista riscuri precum picarea site-ului, serviciile sunt de calitate superioara iar preturile sunt decente. Lansoft.ro

Cum tin statistici pentru produse?

Exista multe metode de tinere a evidentei produselor de pe site. De exemplu exista functie pentru adaugarea numarului de produse in stoc. In plus toate produsele vor fi adaugate in categoriile specificate de tine, unde exista informatii de acest gen.

Cum vad comenzile primite pe site?

Simplu! Platforma este conceputa sa afiseze in panoul de administrare fiecare comanda a fiecarui client, unde sunt listate produsele comandate si informatii pentru livrarea lor.