-20

Promotie valabila pana la 1 august!

Comanda acum unul dintre serviciile noastre si beneficiezi de o reducere de 20%!!!
Aplica acum!
Inapoi la servicii
Selectati pentru ce serviciu aveti nevoie de informatii suplimentare

Website de prezentare
Cere info!
Magazin online
Cere info!
Redesign website
Cere info!
Implementare responsive
Cere info!
Publicitare
Cere info!
Cere Informatii
Cere Informatii

Website de prezentare

Ce este un website de prezentare?

website de prezentare

WebsiteMajoritatea concurentei creaza categoriile website-urilor de prezentare in privinta multor elemente care la baza nu au relevanta.

In primul rand haideti sa definim mai exact ce inseamna un site de prezentare. Principalele actiuni definitorii ale acestui tip de site sunt:

posibilitatea de a adauga pagini noi, de a edita sau sterge pagini curente

posibilitatea de a urca imagini pe site

posibilitatea de a aranja continutul in functie de necesitate

Noi nu vom face pretul site-ului in functie de numarul de pagini de pe site, de imaginile care vor fii urcate pe site, etc.

Detalii si tarife

Site-urile de prezentare sunt concepute pe platforma WordPress. Aceasta platforma este utilizata de cel mai mare procent din site-urile existente pe piata online. Este securizata, complexa, stabila si tot odata continutul site-ului poate fi usor modificat din panoul de administrator bine structurat.

Pretul unui site de prezentare basic porneste de la 1500 lei

Pretul este prezentat ca informatie sugestiva. Avem multe solutii pentru site-uri de succes cat si solutia personalizata, perfecta pentru tine! Scrie-ne detalii despre proiectul tau si vom gasi solutia potrivita pentru tine la cel mai bun pret!

wordpress website

Statistici despre traficul de pe site

Cu ajutorul serviciului Google, si anume Google Analytics, iti punem la dispozitie o campanie de statistici si gestionare a traficului aflat pe site-ul tau.

Cu ajutorul acestei campanii vei sti cati vizitatori au accesat site-ul tau, din ce tara, din ce oras, cu ce browser, pana la detalii precum rezolutia telefonului de pe care ti-a accesat site-ul sau ce retea folosesc.

website statistici

Scrie-ne despre proiectul tau


sugestii?

Important de specificat:

- domeniul de activitate

- daca detii sau nu un logo al companiei

- ce servicii/produse prezinti pe site

- care este publicul tau tinta


FAQ's - Website prezentare

Domeniul si hosting-ul intra in pret?

Preturile sunt stabilite exclusiv pentru serviciile prestate de noi. In functie de necesitatea website-ului tau, vom gasi cel mai bun pachet de hosting la preturi bune si de calitate

De unde achizitionez un domeniu si hosting?

Suntem in colaborare cu o firma de data center internationala. Va recomandam achizitionarea ambelor servicii de la ei. Nu exista riscuri precum picarea site-ului, serviciile sunt de calitate superioara iar preturile sunt decente. Lansoft.ro

Ce cheltuieli mai sunt dupa finalizarea proiectului?

In privinta functionalitatii corecte a site-ului si a design-ului nu exista nici un cost in plus. Insa, in cazul in care doriti implementare SEO avansata, puteti gasi servicii la preturi accesibile.

Exista riscul ca cineva sa sparga site-ul?

Categoric nu, pe langa faptul ca platformele cu care lucram vin automat securizate, adaugam si o securizare personalizata pentru a evita aceste neplaceri.