-20

Promotie valabila pana la 1 august!

Comanda acum unul dintre serviciile noastre si beneficiezi de o reducere de 20%!!!
Aplica acum!
Inapoi la servicii
Selectati pentru ce serviciu aveti nevoie de informatii suplimentare

Website de prezentare
Cere info!
Magazin online
Cere info!
Redesign website
Cere info!
Implementare responsive
Cere info!
Publicitare
Cere info!
Cere Informatii
Cere Informatii

Ce imi ofera un website?

Articol postat la: 30.03.2017
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

In mintea fiecarui intreprinzator care vrea sa investeasca in viitorul afacerii sale, la momentul in care se determina valorea investitiei, inevitabil se nasc doua intrebari: “Ce ofera?” si “Oare merita?”.

In privinta website-urilor exista o multitudine de raspunsuri pentru ambele intrebari. Iti prezentam cateva din ele.

Ce imi ofera un website?

website avantaje

1. Un spatiu infinit unde iti poti afisa produsele / serviciile / informatiile tale.

2. Afisarea acestor informatii 24/24.

3. Posibilitatea de a vedea cati vizitatori si cum interactioneaza cu website-ul tau, de a afla statistici precum locatia de unde a fost accesat site-ul, varsta medie a vizitatorilor si alte informatii prin care poti afla unde se afla publicul tau tinta.

4. Ofera posibilitatea oricarui vizitator sa ramana conectat cu informatiile tale si iti poate lasa mesaj in legatura cu o comanda pentru serviciile tale oricand.

5. Iti poti prezenta serviciile sau produsele tale in stilul tau propriu prin care poti castiga increderea potentialilor tai clienti.

6. Posibilitatea de a creea o imagine de brand atat in spatiul online cat si in cel offline.

Merita investitia intr-un website?

website beneficii

1. Cel mai important, iti ofera un spatiu foarte extins pentru reclama afacerii tale, care este intr-o continua dezvoltare.

2. Pentru magazinele online, platformele de comert iti pun la dispozitie o alta metoda mai eficienta in unele cazuri de a vinde produsele aflate pe site.

3. Website-ul reprezinta o alta metoda mai benefica de a atrage vizitatorii si a le oferii sansa sa afle de serviciile tale oricand, ulterior transformandu-se chiar in clienti fideli.

4. Poti creea un parteneriat cu oricare alt detinator de website din orice locatie prin care castigi mai multi vizitatori.

Nu putem acoperii intr-un singur articol toate argumentele doveditoare ale acestor avantaje, insa putem trage concluzii si din cifrele numarului de website-uri aflate pe piata care se afla in continua crestere cu fiecare zi.

Daca esti un intreprinzator si ai indoieli asupra beneficiilor unui website, ne poti scrie pe pagina noastra de contact iar noi ne vom rezerva timpul necesar sa-ti explicam avantajele care ti le poate aduce un website in functie de afacerea ta.